Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0228314 60 32
WEB https://bozuyukeml.meb.k12.tr
Adres : Yeni Mah. Meslek Lisesi Cad. No2 Bozüyük / BİLECİK
VİZYON : Okulumuzu, önümüzdeki 5 yıl içerisinde eğitim kalitesi olarak Bilecik ilinde en üst seviyeye getirmek, önümüzdeki 10 yıl içerisinde de Kalite Hizmet Belgesi almaktır. Bunun için; • Okulumuzdaki herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışacaktır. • Okulumuzdaki tüm personel görevlerini yerine getirirken kendilerine güvenecek , birbirlerine güvenecek, doğru yaptıklarından emin olacak, soru soracak ve alacağı cevaptan emin olacaktır. • Yardımlaşma ve işbirliği en temel felsefedir.
MİSYON : Biz, kendisine, ailesine, Türk milletine ve insanlığa faydalı olabilen, dürüst, ahlaklı, manevi ve kültürel değerlere bağlı, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, mesleğinde başarılı, teknolojiyi ve gelişmeleri takip eden ve uygulayabilen, meslek ahlakını almış bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : Üniversiteye Yerleştirme Başarısı(2011 yılı için);mezzun olan 228 öğrenciden 227 öğrenci başvuru yapmıştır. Bunlardan 5 öğrenci Lisans, 4 öğrenci Açıköğretim ve 101 öğrenci önlisans programlarına yerleşmiştir. Proje Tabanlı Beceri yarışmalarında 2009 yılında Türkiye ikinciliği, 2010 yılında bölge ikinciliği ve 2011 yılında il birinciliği kazanılmıştır.

Öğretim Şekli :Tekli öğretim yapılmaktadır.
Saatler : Sabah 08:10´de başlar 12:10´da biter. 12:10 - 13:10 arası yemek ve dinlenme arasıdır. Öğleden sonra 13:00´da başlar derslerin yoğunluğuna göre 17:10´da biter.
Yabancı Dil :
Isınma : Merkezi doğalgaz sistemi ile ısınılmaktadır.
Servis :
Ulaşım : Eskişehir´e 36km, Bilecik´e 28 km uzaklıktadır. Eskişehir otogarından her 15 dakikada bir, Bilecik otogarından her yarım saatte bir otobüs kalkmaktadır.
Yerleşim Yeri : Yeni Mah. İsmet İnönü Cad.No:173 adresinde bulunmaktadır. 19896m2 açık alan, yaklaşık 13000m2 kapalı alandan oluşmaktadır. 4 adet bina üzerine yerleştirilmiştir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkezde bulunmaktadır. Şehir içine yürüme mesafesindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :